Töviskert - Családi gazdaság

Családi gazdaságunk Zala megyében, Gutorfölde község határában terül el. Az első homoktövis csemetéket 2009-ben a fiatal gazdálkodók támogatásával telepítettük. Jelenleg közel 5 hektáron termesztünk homoktövist és 11 hektáron almát. Termékeinkhez saját almás –és homoktövis kertünk adja a gyümölcsöt. Növényvédelmi szakmérnökként fontosnak tartom, hogy értékes beltartalmú, jó minőségű gyümölcsöt termeljünk, valamint a termékgyártás során a legjobb ízű, friss, egészséges, és érett gyümölcs kerüljön feldolgozásra.
Gyümölcsleveink és a gyümölcsvelő gyártása teljes mértékben saját feldolgozóüzemünkben történik folyamatosan ellenőrzött körülmények között, hogy a fogyasztóink számára mindig ugyanazt a jól megszokott magas minőséget tudjuk garantálni.
Termékeink adalékanyagoktól (aromák, hozzáadott cukor, mesterséges színezék stb.) és tartósítószertől mentesek.

Egy különleges

biogazdaság

Göcsej szívében.

Gyümölcs és zöldség natúrlevek feldolgozása, bérgyártása

Saját termékeink mellett cégek, termelők és magánszemélyek számára is vállalunk gyümölcslé bérgyártást hozott gyümölcsből és zöldségből többféle kiszerelésben.

A natúrlevek gyártása gondosan átválogatott alapanyagból hideg préseléssel és kíméletes hőkezelési eljárással történik, így elpusztulnak az erjedést okozó mikrobák, de megmaradnak benne az értékes vitaminok. A gyártás során nem használunk adalékanyagokat (aromák, hozzáadott cukor, mesterséges színezék stb.) és tartósítószereket. A pasztörizált natúr gyümölcslé azonnal Bag-In-Box zsákba, vagy üvegpalackba kerül, ezzel megőrizve a gyümölcs és zöldség eredeti, finom ízét.

Natúr gyümölcslé bérgyártás

Személyre szabott ajánlatért keressen minket bizalommal!

Médiamegjelenések

magyarmezogazdasag.hu
Kossuth Rádió – Hajnal-táj
Média megjelenés, VitalTurmix, Töviskert, Homoktövis, Gyümölcs, Zöldség, feldolgozás
Vitál Turmix
agroinform.hu
  • 1
  • 2
Webshopunkban alkohol tartalmú termék is kapható, ezért kérjük igazolja életkorát!

Elmúlt már 18 éves?

A toviskert.hu webáruház elkötelezett a kultúrált italfogyasztás mellett.

Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.