Termékeink

Termékeink nem tartalmaznak tartósítószert, hozzáadatott cukrot és adalékanyagot. Kizárólag hazai gyümölcsből készülnek. Eltarthatóságukat hőkezeléssel és antiszeptikus csomagolással biztosítjuk.

Ha szeretne az egészségéhez valami jót hozzátenni, fogyassza rendszeresen termékeinket!

 

  • Almalé: 100% gyümölcstartalom

 

 

Almalé 5 liter: 1.500,-Ft

 

 

 

  • Homoktövises almalé 100% gyümölcstartalom (85% alma, 15% homoktövis)

 

A homoktövises almalében a savanykás ízű homoktövis párosul az alma lágyságával, így egy kedvelt gyümölcslét kapunk értékes összetevőkkel.

Homoktövises almalé (15% homoktövis, 85% alma) 3 liter: 2.500,-Ft
Homoktövises almalé (15% homoktövis, 85% alma) 5 liter: 3.500,-Ft

 

 

 

  • Homoktövises almalé (light) 100% gyümölcstartalom (92% alma, 8% homoktövis)

 

 

Homoktövises almalé (8% homoktövis, 92% alma) 5 liter: 3.000,-Ft

 

 

 

 

  • Homoktövises almalé céklával 100 % gyümölcstartalom (70% alma, 15% cékla, 15% homoktövis

 

 

Homoktövises almalé (70% alma, 15% cékla, 15% homoktövis) 5 liter: 3.500,-Ft

 

 

 

  • Homoktövis velő

Friss gyümölcsből, adalék és tartósítószer nélkül készül, mag- és héjmentes, magas C-vitamin tartalmú, natúr félkész termék. 100 % gyümölcshús, kiváló beltartalmi értékekkel. Csomagolás: aszeptikus zsákban vagy üvegben. Tárolás: hűvös helyen. Felhasználási javaslat: lekvárok, dzsemek, gyümölcsitalok, gyümölcskrémek, habok, öntetek, tejtermékek, joghurtok, fagylaltok, jégkrémek, sütemények, cukrászati termékek, édesipari, bébiételek, mártások, szószok, levesek, gyógyhatású készítmények, diétás termékek készítéséhez.

Ajánlatunk:

Homoktövis velő 0,2 liter  1.200,-Ft helyett 990,-Ft – Az akció visszavonásig érvényes!

Homoktövis velő 0,5 liter: 2.000,-Ft

 

  • Homoktövis magolaj 100% –  homoktövis magjából hidegen sajtolt olaj

 

A homoktövis magolaj a növényi olajok közül az egyik legkiemelkedőbb. Rendkívül gazdag E-vitaminban. Omega-3, Omega-6, Omega-7, Omega-9 zsírsavakat és számos egyéb, biológiailag értékes anyagot tartalmaz. Erősíti az immunrendszert, gyorsítja a regenerálódást, gyulladásgátló és antibakteriális hatású. Kiváló természetes bőrápoló. Gazdag antioxidánsokban, ezáltal lassítja a bőr öregedését. Folyamatos fogyasztás esetén a bőr alatti zsírszövetekbe épülve visszaadja azok rugalmasságát és puhaságát. Sejtszinten véd a nap káros hatásai ellen, leköti a szabadgyököket, serkenti a sejtek regenerálódását és oxigénellátását.

Napi ajánlott mennyiség: 1 kávéskanál. Akár önmagában, akár joghurttal, mézzel vagy gyümölcslével összekeverve is fogyasztható.

Homoktövis magolaj 10 ml: 990 ft